Karpan keittiö

Grillissä pariloitua maksaa

Elämä on ihmisen parasta aikaa sanoi Nykäs Matti aikoinaan. Karppas Matti sanoo, että kevät ja kesä ovat ihmisen parasta aikaa. Suomessa.
Kun ruokaa voi laittaa ulkona grillaten, savustaen kalaa, taikka valmistaen rosvopaistia.
Lue lisää
Kukkoa viinissä ja isännöintialan pohdintaa

Mikähän näitä suomalaisia järjestöjä, tai paremminkin niiden nokkamiehiä, oikein vaivaa. Miten niin moneen unioniin valikoituukin kovin samankaltaisen oloisia "vaikuttajia". Paperiteollisuudella, Kevalla, AKT:lla... näistä on ainakin kokemusta.
Lue lisää
Härkää ja hummeria sekä virkamiesheeboilua

Pieni poika aloitti ruokarukouksen kiittäen Jumalaa kaikista ystävistään, vanhemmistaan ja ruuasta. Sitten hän piti tauon, katsoi äitiinsä ja kysyi: "Jos kiitän Jumalaa parsakaalista, niin eikö hän tiedä, että minä valehtelen?"
Lue lisää
Lohi-katkarapusalaattia jääkiekkohengessä

Minulla oli mahdollisuus vierailla hiljattain Venäjällä, Pietarissa. Matkan tarkoitus oli vain mennä ainoastaan katsomaan jääkiekko-ottelu, SKA Pietarin ja Ak Bars Kazanin välinen. Voi veljet sitä tunnelmaa siellä hallissa ja pelin tasoa.
Lue lisää
Siikapyttäriä popsimaan

Lokakuun puolessa välissä Helsinkiin kokoontui "koko kotimainen kiinteistömaailma". Tai ainakin melkein. Puolen miljoonan potentiaalisesta kohderyhmästä paikalle saapui 20 000. Jokin ei toimi. Onko messujen aika ohi, vai oliko sisältö sellainen, ettei se houkutellut?
Lue lisää

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Seuraava >>

Content Management Powered by CuteNews