Karpan keittiö

Halstrattua siikaa

Nyt toukokuun puolessa välissä, ainakin eteläisessä Suomessa näyttää siltä, että kesä tulee tänäkin vuonna. Käki kukkuu kuusikossa ja grillauskausi on avattu.
Yhtiökokoukset pitävät isännöitsijät hommissa, korjausvelka kasvaa kasvamistaan ja asuintaloja rakennetaan kuten aiemminkin, huonosti.
Lue lisää
Kalapihvit ja hollandaisekastike

Kevät on meidän neljästä vuoden ajasta mielestäni kyllä hienoin. Valon kaipuu pitkän talven jälkeen on iso. Kirkas pakkasaamu, vielä paksut kinokset ja pihapiirissä asustavat palokärjet, tikat, mustarastaat, pyyt ja tiaiset pitävät valtaisaa konserttia. Kevättä mielessä, linnuillakin.
Lue lisää
Gratinoitua hummeria
Jos jollekin on jäänyt vielä epäselväksi, niin kerrattakoon, Kiinteistöposti täyttää tänä vuonna komeat 20 vuotta. Se matka on ollut mielenkiintoinen, paljon työtä, paljon saavutettu.
Saavutuksen kruunaa ehdoton markkinajohtajuutemme. Mutta - tuleen ei auta jäädä makaamaan, toimintoja on vain kehitettävä entisestään.
Lue lisää
Tartarpihvi maukkailla lisukkeilla

Minua ojennettiin siitä, että kettuilen tietyille tahoille, joten pesin suuni saippualla ja tylsytin kynäni. Eli lupaan etten suin surminkaan kerro kiinteistöalan liittojen hölmöilyistä tällä palstallani, en koskaan! Tämä vain sen vuoksi, että Kiinteistöposti juhlii 20-vuotista taivaltaan. Nyt se on luvattu - ja sitten voinkin jatkaa kuten ennen.
Lue lisää
Karitsaa ja valkosipulipottuja

"Herra ottaa sitten näistä fileistä tämän hopeakalvon pois terävällä veitsellä tai leikkaa saksilla kalvot varoen rikki".
Näillä eväillä lihakauppias opasti meikäläistä espoolaisessa, loistavaa palvelua tarjoavassa kaupassa ostaessani karitsan sisäfileitä.
Olen aina otettu, kun saan henkilökohtaista palvelua. Sitä uskon myös meidän yrityksemme tarjoavan asiakkaillemme.
Lue lisää

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Seuraava >>

Content Management Powered by CuteNews