Karpan keittiö

Poron maksaa & siitakesieni-omenakastiketta

Suomessa menee todella hyvin. Saamme täyslastillisen Talvivaaraa, kaivoksesta, joka työllistää ja tuo vähän vaurautta kainuulaisille ihmisille, nälkämaalaisille.
Kaivoksesta lorahti runsaiden sateiden vuoksi lähivesistöön ei-hyvää vettä. Se pääsi isosti päivän median otsikoihin. Siinä sivussa unohtui kaikki muu. Paitsi Lähi-idän pommit.
Lue lisää
Se on luomua nyt Karhua valurautapadassa

Vaikka Eviran mukaan riistalihaa ei saa kutsua luomuksi, pähkähullu direktiivi, sillä mielestäni karhu, hirvi, peura, riistalinnut ja tunturijoesta kalastettu tammukka ovat täyttä luomua. Siis luomua, sanan varsinaisessa merkityksessä!
Lue lisää
Ostereita, rakkausruoan aatelistoa & latva-artisokkaa

Kesä alkaa olla takana päin. Illat pimenevät, ilmat viilenevät, toppahousuja sovitellaan ja valmistaudutaan tulevaan talveen. Nähtäväksi jää, missä jamassa yläkerran isännän lumivarastot ovat ja tarvitaanko taas kaikki kynnelle kykenevät "lumimiehet" kiipeilemään, kuka minkäkinlaisin turvavälinein talojen katoille.
Lue lisää
Nyrkkirieskaa ja talkkunapuuroa
Suomikin sovittelee taantumatöppösiä jalkoihinsa monen muun Euroopan valtion tavoin. Yrityksille ja valtiolle taantuma on pelkkää myrkkyä, vaikka suurimmalle osalle kansaa, joilla on työpaikka, tällaisella taloushairahduksella ei käytännössä ole mitään roolia. Palkka juoksee ja kaupasta saa nötköttiä ja pottuja. Ja asuntovelalliset hyrisevät tyytyväisinä, kun alhaiset lainojen korot heitä hellivät.
Lue lisää
Grillattu naudan sisäfilee salaattipedillä
Ei tullut lätkän kotikisoista kultaa - ei edes minkäänlaista mitalia. Väyrys Paavostakaan ei tullut kepulaisten puheenjohtajaa, loppuuko Paven poliittinen ura tähän - tuskin. Ei Espanjakaan selvinnyt ilman EU:n apurahapakettia - onkohan Italia seuraavana listalla? Jutta Urpilainenkaan ei enää kitise valtionvarainministeriön virkamiesten taloustietoutta - kuten vaalien alla, kiinteistöalan unionit käyvät tyhjäkäynnillä - sekin vain normisuorittamista.
Onko tässä maailmassa enää mitään hyvää ja oikein?
Lue lisää

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Seuraava >>

Content Management Powered by CuteNews