Karpan keittiö

"Salsa de Passion" Intohimo soossia ja kalaa
Arvoisa lukijani, kädessäsi on historiallinen Kiinteistöpostin numero. Ei se, että tämä lehti on jaettu kaikkiin suomalaisiin taloyhtiöihin, sen olemme tehneet aiemminkin, vaan siksi, että Kiinteistöpostia ei ole ikinä jaettu niin paljoa kuin nyt. 95 000 kpl.
Se on niin paljon ja niin iso luku, että esimerkiksi isännöitsijäunionin jäsenaviisia pitää painaa kokonainen vuosikerta, että pääsevät samaan lukumäärään. Edellyttäen tietenkin, että julkisuuteen annetut luvut pitävät paikkansa. Heidän numeroniiloilla kun tuo matematiikan taito tuppaa varsin usein ontumaan, mot.
Lue lisää
Naurisranskalaisia & pekoniin kääräistyt ahvenet

Niin se vaan kesä taas livahti ja arkinen aherrus alkoi. Hyvä niin, sillä päivän mediaa seuratessa vaikuttaa aidosti siltä, että tehtävää riittää. Maailman talous on niin sumun peitossa, ettei sitä näe kukaan. Paitsi meidän neiti rahaministerimme, joka vielä elokuun puolen välin tienoilla oli sitä mieltä, että alkukesästä väkipakolla harsittuun maamme hallituksen talousohjelmaan ei tarvitse tehdä minkäänmoisia muutoksia. Noinkohan oikeasti lienee?
Lue lisää
Entrecote & Raparperibataattipyree

Kyllä alkava kesä on sitten upeaa aikaa, laaksot ja lehdot ovat tuoreen, kasvavan vihreän peitossa pitkän huuruisan talven jälkeen.
Esimerkiksi raparperit, jotka nostavat päänsä maasta heti hankien sulettua - ja tähän aikaanhan raparperi on parhaimmillaan. Mikäpä onkaan maukkaampi välipala kuin omasta penkistä riipaistu raparperi ja sen pureskelu, naama ensin hieman kirpeydestä mutrussa.
Lue lisää
Savulohta ja lämmintä chili-vadelmakastiketta

Niin se vaan taas näyttää siltä, että pitkän pimeän ja lumisen talven selkä on notkahtanut. Eikä aikaakaan, kun pellot ja pientareet muuttuvat ”brassiväriloistoon”, kun joka paikan riesa, voikukka, änkeää katsomaan, mitä uutta on auringon alla tänä vuonna.
No, nyt niillä onkin ihmeteltävää, sillä sen verran kintuille huhtikuussa pidetyt vaalit armaan isänmaamme vei.
Vai oliko se sittenkin niin, että parlamentarismi voitti, Eduskunta on Suomi pienoiskoossa, sitä saa, mitä tulee, kansa on puhunut, kyllä kansa tietää ja niin edelleen.
Lue lisää
Uuniperunat suolapedillä & korvasienimuhennosta

Mistä on hyvät käytöstavat tehty? Sokerisista kukkasista, inkivääristä, kanelista, etanoista, sammakoista, koiranhännän tupsukoista, niistä on hyvät käytöstavat tehty! Edellinen, vähän mukaeltuna vanhasta lasten lorusta.
Miksi tällainen alku soppajorinalle, juontuu muutaman viikon takaisesta episodista, jossa muuan alan unionisti härnäsi allekirjoittanutta sellaisella foorumilla, mihin hänellä ei normaalisti kotona opittujen käytöstapojen mukaisesti olisi ollut mitään asiaa.
No, annettakoon se hänelle anteeksi, mutta vain sen vuoksi, koska hänen ymmärryksensä ei muuhun riitä.
Lue lisää

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Seuraava >>

Content Management Powered by CuteNews