Karpan keittiö

Yhteisöllisyyspohdintaa ja Cannelloneja

Yksin vai yhdessä, ruokaa vai hyvää ruokaa, päätöksentekoa yksin vai porukassa, vasen vai oikea? Oikea tietenkin.Ihminen joutuu aina valintojen eteen, asuipa hän sitten osakehuoneistossa tai omakotitalossa, toista tarvitaan aina. Hyvä niin, sillä äly etsii, vain sydän löytää.
Lue lisää
Onnellisuuspohdiskelua ja saksanhirveä

Asuuko taloyhtiöissä onnellisia ihmisiä? Jos asuu, niin ovatko ihmiset onnellisimpia Helsingin keskustassa, Tampereen lähiöissä vaiko Kuhmossa järven rannalla nököttävässä pesubetonipintaisessa, kolmikerroksisessa parvekkeettomassa elementtitalossa?
Lue lisää
Kaalilaatikko syksyn herkku


Eletään vuoden sitä aikaa, että me kaiken maailman hamsterit keräilemme luonnon antimia ja itse viljeltyjä juureksia peruna- ja muihin kellareihin.
Efloppikin napsii omansa - mikä ei oikeasti kuulu kenellekään muulle kuin kyseiselle yritykselle.
Lue lisää
Kasvisnyyttejä grillikesässä

Kulunut kesä helli lomalaisia kaikkialla Suomessa. Niin Kuhmossakin, jossa vietin mökkilomaa useita viikkoja kalastellen ja nautiskellen. A´vot, pyyntituoretta kuhaa ja ahventa, savustettuja muikkuja ja uusia pottuja. Välillä talkkunapuuroa, tirripaistia, lanttukukkoa...
Lue lisää
Kevyttä kesäruokaa

"Hyvää päivää johtajakollegat, olen... Perustin yritykseni vuonna 1948, olen ollut johtajana 65 vuotta ja olen edelleen työelämässä.
Jatkotoiveitakin on asetettu; pöydälläni on sopimus kiinalaiselta asiakkaaltamme. Heidän toiveensa on, että olisin sopimuksen takuumiehenä vielä 10 vuoden kuluttuakin, 100-vuotiaana."
Lue lisää

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Seuraava >>

Content Management Powered by CuteNews