Karpan keittiö

Pakanamaan perunat ja lehtipihvit tötteröllä

Pieni ja pyöreä ”hokikommentaattori” kannustaa televisiossa lyömään verkot tötterölle, ja sitähän ne kaverit toki ihan tosissaan yrittävätkin - siis pikkumustaa ylämummoon! Mutta näin kotioloissa pikkumustasta tulee ihan muut jutut mieleen…
Lue lisää
Kuhaa ja kylmäsavulohta sitruunakastikkeella
Itämailta kantautuu ikäviä tietoja teemaan: ”syökää kanaa”, minkä luulisi kääntyvän varsinaiseksi valttikortiksi kotimaiselle, herkulliselle kalalle. Syökää Kalaa! Allekirjoittaneen ruokavalioon kala on kuulunut aina ja erityisesti kesäaikaan kun pääsee mökillä kokkaamaan itse perhosteltua taimenta tai harjusta. Tai marketista ostettua, ihan mitä tahansa tuoretta kalaa.
Lue lisää
Omenainen kirjolohi fenkolikastikkeella

Kirjolohi, tuo vesistöjemme jalo broileri, on monen suomalaisen kodin ainoa kala - kalapuikkojen lisäksi. Totuus kuitenkin on, että kun haluaa syödä oikeaa kalaa, niin silloin täytyy hankkia pöytään ihan jotain muuta kuin kirjolohta. Ja kalaa kannattaa syödä usein. Tällä kertaa Karppasen keittiössä laitetaan kuitenkin kirjolohta.
Lue lisää
Kevään ensimmäiset muikut a´la muurikka Tuorepastaa ja maksapihvit
Laulun mukaan kevät toi rakennuksille hanslankarin ja hampparin… mutta Kiinteistöpostin lukijoiden korjauskohteissa ei toista edellä mainituista ammattilaisista liene. Kevätaurinko saa myös käpyrauhasen keskimääräistä kansantuotetta vilkkaampaan tuotanto-toimintaan ja ihan ilman mitään sen ihmeempää elvytystä. Ei tarvita kuin aurinkoa, lintujen viserrystä, sopivan lenseä länsituuli joka heiluttelee hameenhelmoja ja ripaus miehistä mielikuvitusta.
Lue lisää
Kesytetty konjakkihärkä valkosipuli- perunapedillä

Tämän tarinan tapahtumat sijoittuvat ajalle 17-21. Päivä on kutkuttavan jännittävä perjantai 13. tammikuuta ja tapahtumapaikkana on Karpan Keittiö Siuntion Kahvimaalla. Tapahtuman päähenkilö, isännöitsijä Antti Perttula, tuo Pähkinähoito Oy:n oma Jack Bauer kesyttää mm. konjakkihärän valkosipuliperunapedille. Tehtävä on vaativa vieraassa keittiössä. Miten tässä käy, onhan 13. päivä aina enteellinen, selviää seuraavan seitsemän minuutin aikana.
Lue lisää

<< Edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 Seuraava >>

Content Management Powered by CuteNews