Karpan keittiö

Ciao, juustoista munakoisoa

Ciao,
juustoista munakoisoa



Leikkaa munakoisoista kannat pois ja viipaloi ”hetelmä” noin sentin paksuisiksi viipaleiksi.
Paista pannulla hienonnettu sipuli ja valkosipuli oliiviöljyssä. Lisää sekaan ruokalusikallinen oreganoa, mutta älä anna sipulin ruskistua, vaan vain pehmetä.
Rojauta pannulle kaltatut ja tehosekoittimessa muussatut tomaatit ja hauduta keitosta vartin verran.
Grillaa parilla- tai paistinpannulla munakoisoviipaleet niin, että niihin tulee jopa kevyt hiillospinta.
Valitse sitten hyvä uunivuoka, jonka pohjalle kauhaiset tomaattisoossia ja kourallinen parmesaania. Sitten munakoisoa. Kerroksittain niin kauan kuin kamaa riittää.
Revi koko komeuden päälle 150 grammaa mozzarellaa ja murenna kuivaa vaalea leipää.
Sitten vuoka uuniin noin 200 asteeseen puoleksi tunniksi.
Vuoka sopii lisukkeeksi kalalla tai vaikkapa joulukinkulle. Tai saunanjälkeiseksi huikopalaksi kylmän oluen tai italiaisen kevyehkön punaviinin kera.


MUNAKOISOA JA PARMESAANIA
2 MUNAKOISOA
SIPULI
VALKOSIPULIA
OREGANOA RKL
TOMAATTEJA 1/2 KG
MERISUOLAA
MUSTAPIPPURIA
PARMESAANI-JUUSTOA
LEIVANMURUJA
MOZZARELLAA

<< Edellinen 1 2 3 4 5 Seuraava >>

Content Management Powered by CuteNews