Karpan keittiö

Sinihome siikaa iltapalaksi

Sinihomesiikaa iltapalaksi



Hanki sopivankokoiset tuoreet siikafileet ja paista ne niin, että kun paistinpannulla oleva voi-öljyseos kuplii, nosta fileet pannulle nahaton puoli alaspäin. Paista muutama minuutti ja käännä sen jälkeen fileet nahkapuoli alaspäin.
Mausta suolalla ja ripauksella valkopippuria. Murenna kalojen päälle sinihomejuustoa makusi mukaisesti. Juusto pehmenee ja lämpenee kuumien kalojen päällä muhevanmakuiseksi.
Tarjoa kesällä vaikkapa uusien perunoiden tai pelkän salaatin kera. Itse söin siian raastetun porkkanan ja siihen sotketun raejuuston kanssa. Reilu rutistus sitruunaa sekaan ja kyllä maistuu hyvälle.

Chef Karppa

<< Edellinen 1 2 3 4 5 Seuraava >>

Content Management Powered by CuteNews