Karpan keittiö

"Muchos nachos" eli maissilastupiiras


"MUCHOS NACHOS" ELI MAISSILASTUPIIRAS


Pussillinen nachoja
Valkosipulia pari kynttä
Tuorekurkkua
Pari kolme tomaattia
Korianteria
Mustapippuria
Basilikapuntti
Oliiviöljyä
Tabascoa
Punaviinietikkaa
Sitruuna
Ilmakuivattua kinkkua
Juustoraastetta
Lime

Pilko tomaatit ja puolikas kurkku ja laita ne tehosekoittimeen. Lisää sinne myös pari halkaistua valkosipulin kynttä, revi mukaan tuore basilikapuntti, mausta mustapippurilla, Tabascolla, korianterilla ja punaviinietikalla. Lorauta sekaan oliiviöljyä ja rutista mukaan myös yhden sitruunan mehu.
Sekoita ainekset aparaatissa niin, että ne jäävät vähän rouheiksi. Maista ja mausta makusi mukaiseksi. Kaada kastike uunivuoan pohjalle, mutta jätä desin verran kastiketta loppusilaukseen.
Kaada pussillinen nachoja kastikkeen päälle. Raasta tai kaada valmista juustoraastetta noin sentin vahvuinen kerros nachojen päälle.
Viimeistele "piiras" repimällä kevyt kuorrutus ilmakuivattua kinkkua juuston päälle.
Sitten vuoka uuniin 200-asteisen grillivastuksen alle kahdeksi minuutiksi.
Viimeistele herkku rutistamalla sen päälle yhden limen mehu ja ripottelemalla loput kastikkeesta.
Tarjoile heti, mutta kyllä piiras maistuu myös jäähtyneenä. Sopii vaikkapa saunanjälkeiseksi "huikopalaksi" ja kyytipojaksi sopii jonkin viileä juoma.

<< Edellinen 1 2 3 4 5 Seuraava >>

Content Management Powered by CuteNews